GrønTrafikant logo og link til forsidenMenulinie over menuen på Grøn trafikant websitet

Om GrøntTrafikant.dk

Historien bag...

Historien bag Grøn TrafikantHos Grøntrafikant forsøger vi at værne om miljøet.

Selvom bilkørsel, specielt når vi kører med trailer, jo naturligvis forurener, kan man med nogle små fif, sagtens sparer 5-20% på brændstoffet.

Dette lyder ikke af meget, men da de fleste af vores elever har deres kørekort resten af livet, bliver det til en hel del.

Virksomheder, som sender deres ansatte til os, for at erhverve B/E (Trailer) kørekort, kan dermed opnå en ikke ubetydelig besparelse på brændstofregningen.(Hvis den ansatte fortsætter samme kørselsmønster)

 

Mulighed for at køre med enten manuelt eller automatgear.

 

Privatlivspolitik

Behandling af persondata i tilknytning til dit kørekortforløb:

Grøntrafikank.dk/Førstehjælpskurser.nu, Lyøvej 10, 8370 Hadsten, CVR nr.: 34842558  er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager om dig. Du kan kontakte os på Tlf.: 20305445 eller e-mail: Thomas@fhj.nu

 

Behandling af dine personoplysninger:

Grøntrafikank.dk/Førstehjælpskurser.nu har brug for visse personoplysninger for at kunne yde den undervisning, der er aftalt mellem køreskolen og dig (iht. persondataforordningens art. 6, 1, b, art. 6, 1, c og bekendtgørelse om kørekort). Der vil være tale om behandling af følgende personoplysninger: ID-oplysninger, CPR-nr., fødeland, evt. bedømmelsesskema, ansøgningsskema, lektionsplan, kursusbeviser evt. navn og CPR-nr. på indehaver(e) af forældremyndigheden (samtykkeerklæring) samt evt. ansøgning om dispensation.

 

Opbevaring og sletning: 

Oplysninger angående din undervisning herunder lektionsplan skal opbevares i 2 år iht. bekendtgørelsen om kørekort. Aftalegrundlaget for den løbende undervisning hos køreskolen vil blive opbevaret i 5 år plus indeværende regnskabsår iht. bogføringsloven, eftersom at aftalegrundlaget skal anses som regnskabsmateriale.

Ansøgningsskema vil umiddelbart efter bestået køreprøve blive videregivet til politiet.

Bedømmelsesskema bliver udleveret til dig, og vil herefter ikke blive opbevaret hos køreskolen. Indehaverne af forældremyndigheden udfylder en samtykkeerklæring, hvis den pågældende elevs alder er 17 år. Denne samtykkeerklæring, bevis fra førstehjælpskursus og ANT-kursusbevis behandles hos Borgerservice. Dokumenterne returneres herefter til køreskolen som videregiver dokumenterne til eleven, hvorfor de efterfølgende ikke vil være tilgængelige for køreskolen. Ansøgningen angående dispensation videregives til Færdselsstyrelsen, og vil umiddelbart efter bestået køreprøve blive videregivet til politiet, herefter vil det ikke være tilgængelig for køreskolen til viderebehandling.

 

Modtagere, der kan behandle dine oplysninger: 

Under undervisningsforløbet videregiver eller overlader køreskolen dine personoplysninger til følgende modtagere:

 

Dine rettigheder

Efter lovgivningen i databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder:

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

 

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os via ovenstående kontaktoplysninger.

Mach01.com Logo - det grafiske bureau bag dette website